IL Gular - orientering

Ny i IL Gular

Velkommen i IL Gular orientering

Ny i o-sporten?

Orienteringssporten er ikkje det enklaste å finna ut av, derfor har me laga denne sida for deg som ikkje har vore i gamet så lenge.
Bli medlem i Gular? Send navn, adresse, sted, tlfnr, fødselsår og evtl brikkenummer til ny@gular.org s.a. vi kan legge deg i vår adress- og epostliste (og etterkvart får du tilsendt giro i posten og). Medlemskap kostar 750,- for familie og 500,- for enkeltmedlem. Gular betaler løpsavgifta for sine medlemmer i kretsløp, pokalkampløp og sprintløp. Bedriftsløp og ferieløp må du betala sjølv. Dersom du ikkje møter opp på eit løp du er påmeldt i, eller melder deg på så seint at du får etteranmeldingsavgift, så får du rekning på dette i slutten av sesongen.
Sladder & info Løpende aktivteter og ting som skjer blir lagt ut på hovedsiden eller på forumsiden. På forumsidenlegges det ut nyttige (f.e. trenger transport til løp) og unyttige info om det som skjer og har skjedd ...

Mailingliste for O-løpere i Hordaland (løpende meldinger fra WolrdOfO-HOK)

O-løp Tirsdagar: pleier det å vera sprintløp eller pokalkampløp. Ikkje bindande påmelding (for arrangøren sin del) er dagen før, men kom gjerne sjøl om du ikkje har fått meldt deg på. Meir informasjon finn du her:

Onsdagar er det bedriftsløp. Her kan du springa for Gular eller for den plassen du jobbar. Det kostar men du må betala 60 kroner kvar gong.

Helg: Av og til er det kretsløp lørdag og sundag. Her er det ofte påmeldingsfrist nokre dagar før. Du kan melda deg på direkte til arrangøren eller på Gular si påmeldingsside.

Vinter: Om vinteren er det nattløp ein gong i månaden. Den lettaste løypa passer også for folk som berre har bittelitt erfaring med orientering.

Hvor og når er det løp? Det finnes en felles terminliste for Bergen / HOK (Hordaland orienteringskrets) med trening, bedriftsløp, pokalkamp, nattcup, sprintcup, kretsløp, o-samlinger og m.m. For mer informasjon a.g. sted og påmelding e.l. er det enklest å ta en titt på WolrdOfO-HOK. HOK har en egen offisell side.
Påmelding til løp For de fleste lokale løp i Bergen er det nett-påmelding hos de enkle arrangøeren. Du finner som oftest mer ut på WolrdOfO-HOK og det er lurt å melde seg inn i HOK sin epostlisten. Ellers har vi en egen side for vår medlemer for påmelding der du velger løpet og oppgir klasse og brikke om du har. PÅmeldingsiden er tenkt for å kunne se hvem som løper og for å sende påmelding samlet.
Adresser Du finner adresser med tlfnr til medlemer på vår adress-side og en liste med de enkle epostadresse til de fleste medlemene. Der du også kan sende epost til alle medlemer og til styre om du ønsker.
Brikke Når du skal på o-løp treng du ei tidtakings-brikke. Det kan du låna hjå Gular (kontakt Thierry, 944 39 461, våre leiebrikker finnes på arrangørsiden), leiga på løpet eller kjøpa i idrettsbutikken.no. Ei brikke koster 446,-.
O-sko og o-drakt ... og anna o-utstyr kan du kjøpa hjå Jarvisx4: Dei har ofte med seg "butikken" på o-løp i Bergensområdet. O-drakt kan du kjøpå hjå Gular
Passord Noen få sider har passord s.a. vi ikke blir trålet ut i fra. Brukernavn og passord er gular .
Har du andre spørsmål? Treng du transport? Ta kontakt med ein av oss

IL Gular
webmaster

Last updated